Recreanten van TTC de Liefhebbers en route.
Recreanten van TTC de Liefhebbers en route. Foto: Piet Brocatus

De Liefhebbers rijden door mooi West-Brabant

Algemeen

HALSTEREN - De leden van TTC de Liefhebbers rijden op zondag 21 augustus door West-Brabant. De trimmers rijden een route door onze mooie streek en houden hun koffiestop bij het Puts Meuleke in Ossendrecht. 

Sinds het begin van dit seizoen zijn er twee trimmersgroepen waarvan de trimmers A ongeveer 80 kilometer en de trimmers B 65 kilometer afleggen. Ze houden wel een gezamenlijke koffiestop. 

De recreanten rijden de zogenaamde Kladse-route en fietsen 40 kilometer. De tourcommissie heeft een route uitgestippeld in de vorm van een acht, zoals ook bij de Acht van Chaam gebruikelijk is. Ze rijden dus twee lussen en houden ongeveer halverwege de koffiestop, anders zou de afstand voor en na de koffie niet met elkaar in evenwicht zijn. 

Welkom

De Liefhebbers vertrekken elke zondag om 9.00 uur op het dorpsplein aan de Dorpsstraat in Halsteren. Er kunnen nog steeds bij alle groepen leden aanmelden. Voor inlichtingen kan contact opgenomen worden met secretaris Richard Kuijlen, telefoon 0164-683915 of per e-mail: ttcdeliefhebbers@gmail.com. Ook een bezoekje aan de website is zonder meer de moeite waard: www.ttcdeliefhebbers