Computercursus WijZijn in de Wittenhorst.
Computercursus WijZijn in de Wittenhorst. Foto: Bep Tielemans

Computercursus voor senioren

Algemeen

HALSTEREN - Activiteiten & Beweegwijzer van WijZijn organiseert in de Wittenhorst regelmatig een computercursus voor senioren.

Corona heeft ons geleerd dat ook digitaal met elkaar in contact staan wel erg belangrijk kan zijn. Wilt u digitaal mee blijven doen, dan is het minimaal van belang de basisvaardigheden van uw computer te beheersen. De basiscomputercursus kan u hierbij helpen. U wordt door de docent in 10 lessen op weg geholpen. De cursus wordt gegeven op uw eigen laptop (met windows), het bezit van een eigen laptop is een vereiste om mee te kunnen doen.

De cursus wordt op donderdag ochtenden van  9.30 uur tot 11.30 in de Wittenhorst, Lindenlaantje 1A in Halsteren gegeven. Ziet u het belang ervan in en/of twijfelt u al langer, wij kunnen u alleen maar adviseren: maak de stap, het is nooit te laat.

We gaan starten op 6 oktober. Voor Informatie en opgeven: Activiteiten & Beweegwijzer, E-mail: (voorkeur) activiteiten@wijzijntraversegroep.nl, telefoon: 06-57062848, Anja Withagen (op maandag, dinsdag of woensdag).