Jongerenactiviteiten tijdens kampweek.
Jongerenactiviteiten tijdens kampweek. Foto: Bep Tielemans

Ook mee op jongerenkamp?

Algemeen

LEPELSTRAAT - REGIO - Ook dit jaar zal de organisatie vanuit Jongerenkamp Lepelstraat er in de laatste week van de zomervakantie weer op uit trekken. De kampweek is van zaterdag 27 augustus tot en met vrijdag 2 september en vindt plaats in Hoogerheide. Er zijn nog jongelui welkom om mee te gaan.

Michel Mertens van de organisatie licht toe: “We hebben momenteel elf inschrijvingen, dus we gaan zeker op kamp. Het zou leuk zijn als er nog een aantal aanmeldingen bij zouden komen. Het weekprogramma ziet er als volgt uit: Zaterdag: met de fiets naar het gebouw in Hoogerheide, daarna bagage uitpakken en spullen opzetten. In de avond hebben we een bosspel. Zondag: geocaching tocht in de omgeving van het gebouw, dit zal ook in de avond plaatsvinden. Maandag: naar een zwembad in de omgeving, dit kan buiten of binnen zijn en hangt af van het weer. In de avond hebben we een casino avond gepland. Dinsdag: een fietstocht in de omgeving van Hoogerheide met tussendoor wat kleine opdrachtjes. In de avond hebben we een Crime Scene spel gepland. Woensdag: een zeskamp bij het gebouw met allerlei sport en spelen. In de avond gaan de jongeren knopen leren voor het vlot bouwen. Donderdag: vlot bouwen en ‘s avonds de week gezellig afsluiten. Vrijdag: opruimen en met de fiets weer terug naar huis. Als de weersomstandigheden het toelaten willen we ook een keer een kampvuur maken.”

Nadere info en aanmelden: Jan Brouwers 06-53346129 of Michel Mertens 06-48376759 of mail: jongerenkamplepelstraat@hotmail.com

Afbeelding