De recreanten van TTC de Liefhebbers (Foto: Piet Brocatus).
De recreanten van TTC de Liefhebbers (Foto: Piet Brocatus). Foto: Piet Brocatus

De Liefhebbers fietsen naar Rucphen en Rilland

Algemeen

HALSTEREN - Op zondag 17 juli gaan de leden van TTC de Liefhebbers weer op pad. Het wordt alweer de negentiende rit van dit seizoen, dat tot op heden prima verloopt. 

De opkomst en de sfeer zijn prima. Behoudens een paar kleine valpartijtjes, die verder geen nare gevolgen hebben, mag er niet geklaagd worden.

Trimmers

De trimmers van TTC de Liefhebbers rijden naar Zeeland. Zowel de ‘jeugdige senioren’ als de ‘senioren’ rijden de Oesterdam-route. Ze leggen respectievelijk 80 en 65 kilometer af. Hun koffiestop is bij Golfbaan Reymerswael. De trimmers rijden op racefietsen.

Recreanten

De recreanten op gewone fietsen, al dan niet met ondersteuning, fietsen de Rucphense route en houden hun koffiestop bij het Wapen van Nassau. De af te leggen afstand bedraagt circa 50 kilometer.

Vertrek voor de wekelijkse fietstochten op zondag is altijd vanaf het dorpsplein Vogelenzang aan de Dorpsstraat in Halsteren om 9.00 uur. Zo rond de klok van 12.30 uur hopen de fietsers weer thuis te zijn.

Wilt u meer weten over TTC de Liefhebbers dan kunt u contact opnemen met de secretaris van de vereniging: Richard Kuijlen, telefoon 0164-683915, e-mail: ttcdeliefhebbers@gmail.com
Ook is informatie te vinden op de website: www.ttcdeliefhebbers.nl

TTC de Liefhebbers