Afbeelding

Zeskamp door ODIO in dorpscentrum Ossendrecht

Algemeen

OSSENDRECHT - Zoals bekend is, bestaat voetbalvereniging ODIO 90 jaar en dat wordt volop gevierd. Voor zowel jong en oud worden er allerlei activiteiten georganiseerd, waaronder een zeskamp op 9 en 10 juli aanstaande. 

Voor iedereen

Het dorpscentrum van Ossendrecht zal dan vol staan met allerlei leuke spellen. De jubileumcommissie van ODIO heeft niet alleen alle leden van ODIO uitgenodigd om mee te doen aan de zeskamp, het evenement is bedoeld voor iedereen.

Jeugd 
Zaterdag 9 juli zal in het teken staan van de jeugd. De verschillende leeftijdsgroepen worden als volgt ingedeeld: 6 tot en met 12 jaar: van 09.30 uur tot 12:30 uur, aanwezig zijn om 09:00 uur; 13 tot en met 17 jaar: van 14:00 tot 17:30 uur, aanwezig zijn om 13:30 uur.

Teams worden samengesteld door de organisatie.

Volwassenen

Zondag 10 juli is de beurt aan sportievelingen van 18 jaar en ouder. Deze zeskamp speelt zich af van 12:30 tot 17.00 uur, deelnemers moeten aanwezig zijn om 12:00 uur. 

Bij de volwassenen bestaan teams uit minimaal 6 personen en maximaal 8 personen. 

De deelnemers worden verwacht op de markt bij de os. Er zijn ook waterspellen aanwezig, droge kleren meebrengen wordt aangeraden.  
 

Jubileumfeest 

De jubileumcommissie van ODIO attendeert ook alvast op de datum van zaterdag 24 september. 

Dan vindt namelijk het jubileumfeest van de 90-jarige voetbalvereniging plaats in MFC de Drieschaar aan de Ploeg in Ossendrecht.

Afbeelding
Feest voor de jeugd van ODIO en andere kinderen zaterdag met een zeskamp in het dorp; zondag komen de volwassenen in actie.
Afbeelding