Huwelijksceremonie op basisschool De Springplank waarbij juf Angela met haar Paul en juf Quirine met Wouter trouwde.
Huwelijksceremonie op basisschool De Springplank waarbij juf Angela met haar Paul en juf Quirine met Wouter trouwde. Foto: Bep Tielemans

Dubbel huwelijk op De Springplank

Algemeen

HALSTEREN - Een ongelofelijk leuke, onvergetelijke gebeurtenis stond de kinderen van basisschool De Springplank vrijdagochtend te wachten. Twee van de juffen die pas in het huwelijk traden deden dit ook nog een keer speciaal op school.

Trappelend van ongeduld stonden de kinderen in een grote erehaag juf Angela met haar man Paul en juf Quirine met haar man Wouter op te wachten voor de school aan de Burgemeester Elkhuizenlaan. Een luid applaus klonk toen beide leerkrachten in prachtige bruidsjurken en kersverse echtgenoten met hun familie rond 10.00 uur arriveerden. 

Snel verzamelden alle groepen zich binnen in de aula waar de ceremonie ging plaatsvinden. Een leerkracht trad op als ceremoniemeester en directeur Jack Nuijten werd toepasselijk uitgedost als BABS, een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand die huwelijken mag sluiten. Deze keer was de BABS Buitengewoon Ambtenaar van Basisschool de Springplank.

Sfeervolle muziek klonk toen de bruidsparen op het podium werden uitgenodigd, met familie als getuigen. De trouwringen werden aangereikt door een bruidsjonker en leerling en de BABS sprak de bruiden en bruidegoms plechtig toe. Op de vraag of zij elkaar zouden steunen, ook als de juffen na een heel vermoeiende dag op de Springplank thuiskomen, klonk het volmondig “Ja”. Natuurlijk barstte na de ‘officiële’ momenten én de bijbehorende kus het feest los op De Springplank. 

Kortom: een bijzondere schooldag om nooit te vergeten.

Afbeelding
Afbeelding
Dubbel huwelijk Springplank
Dubbel huwelijk Springplank
Dubbel huwelijk Springplank