Afbeelding

Duo-fiets Op ‘t dorp te huur

Algemeen

HALSTEREN - Een duo-fiets voor dagbesteding op ‘t dorp! “Mede dankzij vriendelijke en gulle giften hebben we onlangs een duo-fiets kunnen aanschaffen”, vertelt een blije Yolande van Gastel van Dagbesteding Op ‘t dorp.

“Via deze weg danken we deze personen nog eens graag, want wat zijn we blij met de aanschaf, die mede mogelijk is gemaakt door de ontvangen bijdragen.” De duo-fiets is vrijwel meteen uitgeprobeerd door de meeste bezoekers. “Zo zijn we al gesignaleerd in de Melanen. De reacties zijn reuze enthousiast. Het gevoel weer te kunnen fietsen en dan ook nog eens gezellig naast elkaar kletsen over alles wat we zien onderweg maakt het extra bijzonder.”

De duo-fiets huren? De fiets is zoals beloofd ook te gebruiken door inwoners van Halsteren en omgeving. De fiets is voorzien van twee mandjes en een extra grote accu, zo kunt u met gemak van Halsteren naar bijvoorbeeld Tholen rijden en weer terug! De pedalen zijn af te stellen, je kunt bijvoorbeeld kiezen om altijd mee te trappen maar ook is het mogelijk om de pedalen in te stellen dat de begeleider fietst en de medefietser zelf kan bepalen of hij of zij mee wilt trappen.
Yolande tenslotte: “We gunnen iedereen die afhankelijk is van anderen een ritje met de duo-fiets, want zoals al is beschreven, het is zo ontzettend leuk om samen te fietsen en soms even stil te staan om te genieten van alles wat er om ons heen te zien is. We vragen een kleine bijdrage om te fiets per dagdelen te huren, zo kunnen we het onderhoud bekostigen en is de fiets een meerwaarde voor Halsteren. Bent u geïnteresseerd in het huren van de duo-fiets? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via ons mailadres: info@ophetdorp.com.” Met gastvrije groet, Yolande van Gastel, Dagbesteding Op ‘t dorp, Julianastraat 34, Halsteren, T: 06-38377899.