Muziek, Dans, Theater en Beeldend tijdens de Open Dag CKB
Muziek, Dans, Theater en Beeldend tijdens de Open Dag CKB Foto: CKB

Iedereen welkom op Open Dag CKB!

Algemeen

Genieten van optredens en presentaties, sfeer proeven, ontmoeten, je uitgebreid laten informeren … beleef het tijdens de Open Dag CKB! De deuren aan de Burg. Stulemeijerlaan 3 staan op zaterdag 2 juli tussen 10:00 en 13:00 voor jou open. Iedereen is welkom, van jong tot oud, dus loop binnen. Laat je aansteken door het enthousiasme van de CKB cursisten. Maak een praatje met de CKB docenten. Ontdek wat je allemaal kunt leren en doen met Muziek, Dans, Theater en Beeldend. Voor kinderen is er een creatieve speurtocht met kans op 2 theaterkaartjes in De Maagd.


Je nieuwe hobby, uitlaatklep of carrière: het CKB biedt een scala aan cursussen voor jong en oud, op elke niveau. Naast Muziek op meer dan 30 instrumenten (inclusief je stem) is er Dans, Theater en Beeldend.

Er zijn geen drempels, iedereen kan het leren, er is ook een cursus die bij jou past. Op elke leeftijd kun je beginnen, het hele jaar door. Extra activiteiten maken jouw les nóg leuker. We laten je dit graag ontdekken tijdens onze Open Dag. Kom je ook?

KIJK SNEL OP: WWW.CKBOZ.NL

Afbeelding