Tour de France
Tour de France

De Kock Tweewielers Tourspel 2022

Algemeen

HALSTEREN - Ook dit jaar is er - traditioneel - een De Kock Tweewielers Tourspel. Het inschrijfformulier vindt u op de pagina hiernaast in deze krant en is tevens te verkrijgen op de diverse inleveradressen in Halsteren. Kosten voor deelname bedragen € 2,50 per formulier. Deze lijsten kunt u vrijdag 1 juli tot uiterlijk 13:00 uur inleveren bij De Kock Tweewielers, Café-Zaal Tivoli, Grand Café De Kannebuis en Cafetaria De Beek. 

Het totale batig saldo zal worden gedoneerd aan een goed doel. Dit jaar is de keuze gevallen op Vriendengroep Binky’s. Een groep die activiteiten organiseert voor jongvolwassenen met een beperking. 

Het Tourspel kent een lange historie, het begon al in 1990. Sinds een 10-tal jaren draagt het de naam ‘De Kock Tweewielers Tourspel’. Deze gerenommeerde fietsenzaak schenkt ook dit jaar weer de hoofdprijs. Veel dank namens de organisatie. 

Wielerquiz

De officiële prijsuitreiking van het Tourspel vindt plaats vrijdagavond 29 juli bij Café-Zaal Tivoli. Aanvang is 20:00 uur, zaal open om 19:30 uur. Ook dit jaar is er tijdens deze avond weer een wielerquiz. 50 vragen zullen worden gesteld aan de deelnemende teams van maximaal 5 personen. Deelname aan deze gezellige en leerzame quiz is volkomen gratis. Aanmelden kan bij Café-Zaal Tivoli.

Ploegnaam

‘Wielerliefhebbers, Tourfanaten én Kenners; grijp uw kans en vul het deelnameformulier in. Zoals vermeld heeft u tot vrijdag 1 juli 13:00 uur de tijd om uw meest ideale Tourploeg samen te stellen. Geef uw team een originele naam. Voor degene die de meest komische ploegnaam verzint is er ook een prijs beschikbaar. De tussenstanden worden uitgerekend bij Cafetaria de Beek. Regelmatig zult u deze standen kunnen vinden bij de diverse locaties. En; voor de deelnameprijs van slechts € 2,50 per lijst hoeft u het zeker niet te laten. Bovendien steunt u er een heel goed doel mee. Namelijk Vriendengroep Binky’s. 

Hopelijk kunnen wij ook dit jaar weer rekenen op een groot aantal inschrijvingen. Wij zien uw deelnameformulieren aan het befaamde De Kock Tweewielers Tourspel graag tegemoet.’

Tour de France 2020
Afbeelding
Het team van De Kock Tweewielers won de wielerquiz 2021.