De organisatie staat gereed voor de 45e editie.
De organisatie staat gereed voor de 45e editie.

45-ste wandeldriedaagse Woensdrecht

Algemeen

WOENSDRECHT - HOOGERHEIDE - Op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 juni gaan om 18.45 uur bij Sportpark de Fortuin in Woensdrecht de deelnemers op pad voor de 45-ste editie van de Wandeldriedaagse Woensdrecht.

Voor de 5 kilometer wordt voor het eerst in het bestaan van het evenement het pad onder langs de Bunt aangedaan. Ook de 10 km komt langs dit fraaie stukje natuur en zal de route van de 5 kilometer weer kruisen. Daarnaast is er voor beide afstanden nog een route opgenomen met veel mooie plekjes en natuur. En alle avonden worden de wandelaars begeleid door vele vrijwilligers, die ook instaan voor een zo groot mogelijke verkeersveiligheid. Men blijft natuurlijk altijd wel persoonlijk verantwoordelijk tijdens de wandeling.

Op de laatste avond komen zowel de 5 als 10 km lopers samen in de Raadhuisstraat, waarna om 20.00 uur het wandellegioen onder muzikale begeleiding naar Sportpark De Fortuin voert. Daar ontvangen de deelnemers een gouden medaille met een afbeelding, die dit jaar in het teken staat van de Snoeken. Op de eerste wandelavond ontvangt iedere deelnemer een lot. Op de laatste avond wordt onder de deelnemers een aantal fraaie prijsjes verloot. Onderweg zijn er enkele traktaties.

De wandeldriedaagse heeft ook haar eigen website: www.wandeldriedaagsewoensdrecht.nl. Hierop staat een rechtstreekse link naar de buienradar en link naar het laatste nieuws. Op de startavond 14 juni kunt u zich van 18.00-18.45 uur nog opgeven in de kantine van het sportpark van WVV te Woensdrecht. Deelname kost dan € 5,- p.p. Voor groepen en verenigingen (met meer dan 10 deelnemers) gelden bij voorinschrijving speciale prijzen. Bel hiervoor en voor overige inlichtingen over de wandeldriedaagse: 0164-612091 of 0164-614735.

Wij hopen u te verwelkomen op 14, 15 en 16 juni in Woensdrecht / Hoogerheide!

wandelaar