Afbeelding

Deelname aan de Brabantse Heemdagen

Algemeen

HALSTEREN/LEPELSTRAAT - De Brabantse Heemdagen vinden dit jaar plaats op donderdag 4 en vrijdag 5 augustus 2022 in Alphen. Deze dagen zijn bedoeld voor leden van alle Heemkundige kringen in Brabant.

De ontvangst is in Cultureel Centrum Den Heuvel in Alphen, Heuvelstraat 5, aan het Pastoor Willem Binckplein in Alphen, Noord-Brabant. Vanaf deze plaats worden de deelnemers twee dagen mee genomen in de historie van Alphen en Riel. Er kunnen maximaal 100 mensen deelnemen aan deze heemdagen.

Aanmelden
Inschrijven uiterlijk 7 juni door middel van het invullen van een inschrijfformulier. De kosten bedragen 75,- euro per persoon. Dit is exclusief consumpties en fietshuur. Fietshuur bedraagt 10,- euro voor een gewone fiets en 25,- voor een elektrische fiets. Inschrijfkosten en eventuele kosten voor een fiets graag gelijktijdig met het insturen van het inschrijfformulier overboeken. Men moet zelf voor een verblijf zorgen.

Het inschrijfformulier voor leden van Halchterth is te verkrijgen bij Lia Rozendaal van de heemkundige studiekring Halsteren en Lepelstraat.