Afbeelding

Maak kennis met Koor A58!

Algemeen

ZUIDWESTHOEK - REGIO - Koor A58 valt op door het zeer divers repertoire en verrassende uitvoeringen in het koor kenmerkende lichte karakter. Repetities zijn elke woensdagavond in Rilland, onder de bezielende leiding van dirigent, zangpedagoog Rob van der Meule en pianist Rutger de Ronde. Koor A58 zoekt nieuwe leden en nodigt belangstellenden daarom van harte uit voor de volgende activiteiten:


‘U kent wellicht de Scratch Messiah? Het principe is dat een willekeurige groep een nieuw muziekstuk in een korte tijd instudeert en presenteert. From scratch, dus vanaf het begin en zonder voorkennis. Koor A58 stopt de formule van de Scratch in een eigen jasje. De muziek die op de lessenaar komt, is alleen nog bekend bij onze artistieke leiding… Dus ook voor de koorleden is het beginnen vanaf het begin! En geloof het of niet, maar aan het eind van de avond zingen we een nummer vierstemmig.
Op woensdag 15 en 29 juni leert u hoe een nummer verder wordt gepolijst. Hoe zorg je dat heel veel stemmen klinken als één? En hoe vormen de verschillende stempartijen een mooie koorklank? Ook hier geldt: geen stemtest nodig, kom en beleef het. De scratch en L2S zijn los van elkaar te volgen. Bij beide activiteiten zijn de koorleden aanwezig om ondersteuning te bieden. Natuurlijk realiseren we dit alles onder leiding van Rob van der Meule met Rutger de Ronde op piano. 15 juni L2S deel 1 - deelname € 15,- voor beide avonden; 29 juni L2S deel 2 alle avonden van 20.00 - 22.30 uur met een pauze, locatie: Dorpshuis Rilland, Hoofdweg 45. Meer info en aanmelden? @ secretariaat@koora58.nl