Vivoo JO11 kampioen
Vivoo JO11 kampioen

Vivoo JO11 bundelt krachten goed

Algemeen

HUIJBERGEN - Vivoo’s puzzel pakte goed uit. Noodgedwongen werden diverse JO10-spelers bij hun één jaar oudere clubgenoten ondergebracht. Het nieuwe JO11 elftal moest duidelijk aan haar nieuwe bemanning wennen doch aan motivatie lag het niet. 

Er werd overgeschakeld naar tweemaal training in de week wat zichtbaar de conditie en het spel van de jongens en meiden ten goede kwam. In de vierde fase van de competitie werden ze zelfs ongenaakbaar voor de concurrentie. In de voorlaatste wedstrijd rekende het met een 3-8 definitief af met haar naaste belager De Markiezaten en was het kampioenschap met een doelsaldo van plus 30 goals een feit.

Senior

Voor de huldigingswedstrijd in eigen huis tegen MOC werden alle opa’s, oma’s, ooms, tantes, vrienden en vriendinnen werden opgeroepen. Tevens was er voor deze gelegenheid een “Senior van de week” in de naam van Ronny Bolders (aanvoerder Vivoo 1) die deze bijzondere wedstrijd van dichtbij mocht meemaken en de spelers nog de laatste tips meegaf. 

Dit seizoen waren de spelers van JO11 namelijk om de beurt “Pupil van de week” bij de thuiswedstrijden van Vivoo 1 en werd er een mooie band gesmeed met dit team. In een galavoorstelling werd opnieuw met 6-2 gewonnen en kon het elftal met de platte kar door de dorpskern van Huijbergen. 

Goud

Vivoo schreef de volgende namen met goud in de clubarchieven: Hania, Jordy, Julia, Koen, Len, Mees, Senn, Siem, Stein, Thimo, Vince en Wes. Kroon op het werk voor trainers Jeroen, Roald en Kees en leidsters Janneke en Jolien. Op naar volgend seizoen. Echter zonder Jordy van den Berg die na vijf seizoenen naar BSC vertrekt.