Welkom voor Mike Hoendervangers.
Welkom voor Mike Hoendervangers. Foto: Annie de Krom

Selectie VVC’68 weer op sterkte

Algemeen

HALSTEREN - VVC’68 had het plan om de zes opengevallen plaatsen in de selectie op te vullen. Met de komst van keeper Matthijs Verstrate, spits Dennis Luijks en linksachter Mike Hoendervangers is dat nu aardig gelukt.

Matthijs Verstrate: “Ik heb gekeept bij SKNWK, SPS, Bruse Boys, Duiveland en OFB. Ik heb nu even recreatief gespeeld maar ik mis dan toch de sportieve voldoening. De derde en ook de tweede klasse moet ik aankunnen. Ik ben verhuisd naar Bergen op Zoom, dus VVC kwam precies op tijd op mijn pad.”

Dennis Luijks: “In mijn voetballeven heb ik alleen bij Welberg en VVC gespeeld. Bij Welberg had ik het niet meer naar mijn zin en ik ben nu dus terug op het oude VVC-nest. Ik heb altijd contact gehouden met trainer Marco Ernest en de jongens waar ik mee gespeeld heb. Als ik bij VVC kwam kijken werd ik altijd prettig ontvangen, een van de redenen waarom ik graag terugkom.”

Mike Hoendervangers: “Ik heb bijna altijd bij MOC gevoetbald. Tussendoor ben ik bij VVC en FC Bergen geweest. Dat jaar bij VVC is mij goed bevallen, ik voelde me daar goed op mijn plaats. Ik heb me bij VVC altijd welkom gevoeld als ik daar kwam als voetballer of als toeschouwer. De ambities van VVC spreken mij aan, ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen.”

Matthijs Verstrate komt keepen bij VVC.
Dennis Luijks wordt hartelijk verwelkomd door VVC-voorzitter Wimko van Okkenburg.