Jubilarissen Peter Clarijs en Connie Kuijlen van muziekvereniging De Hoop.
Jubilarissen Peter Clarijs en Connie Kuijlen van muziekvereniging De Hoop.

Jaarconcert De Hoop

Algemeen

The Show Must go on!

OSSENDRECHT - Op zaterdag 7 mei aanstaande geeft muziekvereniging De Hoop haar jaarconcert in De Drieschaar te Ossendrecht. Het belooft een mooi concert te worden, niemand minder dan Nienke Dingemans uit Ossendrecht heeft haar medewerking toegezegd. Zij zingt samen met het orkest twee nummers. Het concert ‘The show Must go on!’ begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Verschillende malen stond muziekvereniging De Hoop op het punt het concert te houden, maar steeds werd dit door corona teruggeworpen. Het waren vreemde tijden en corona heeft eenieder duidelijk gemaakt dat niets vanzelfsprekend is. Gelukkig wordt het leven op cultureel gebied weer zoals tevoren. Theater, musea, concerten en festivals kunnen weer doorgaan en daar hebben velen naar verlangd. Elkaar weer zien onder het genot van een drankje en fijne en mooie muziek. Deze keer gaat het door, vast en zeker. The Show must go on is dan ook de toepasselijke titel van ons concert.

Jubilarissen

Peter Clarijs en Connie Kuijlen waren twee jaar geleden, precies op het moment dat de pandemie uitbrak, 50 jaar lid van de vereniging. De Hoop stond op het punt om het voorjaarsconcert te geven waarbij zij werden gehuldigd. Nu, inmiddels 52 jaar lid, worden zij tijdens het concert, alsnog gehuldigd voor hun jubileum. Wat in het vat zit verzuurt niet. Deze twee verdienstelijke leden, die veel voor onze vereniging betekenen, krijgen de aandacht die zij verdienen. Iedereen die hen wil komen feliciteren, is natuurlijk uitgenodigd voor het jaarconcert.

Nienke Dingemans, 17 jaar, is een Nederlandse singer songwriter. Ze wordt gezien als bluestoptalent, maar haar muziek is veel breder: van blues tot soul en van country tot jazz. Onlangs bracht ze haar eerste ep uit, en de kritieken waren lovend. Ook werd ze al genomineerd, en het leuke is, ze komt van Ossendrecht. Ze zingt twee nummers samen met het orkest. Hoe leuk is dat. Muziekvereniging De Hoop heet u hartelijk welkom op haar concert. The show must go on!

Singer songwriter Nienke Dingemans uit Ossendrecht.