Afbeelding

Verdachte van diefstal camper gezocht

Algemeen

PUTTE - In het bosgebied tussen de Oude Postbaan en de Belgische grens is de politie op zoek naar een man. Ook een Belgische politiehelikopter heeft boven het bosgebied gezocht naar de man. In het door de Nederlandse politie verstuurde Burgernetbericht wordt opgeroepen de man niet zelf te benaderen. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij diefstal van een camper.

De man heeft een getinte huidskleur en is tussen de 30 en 35 jaar oud. Hij is ongeveer 1.70m lang en heeft donker haar. Verder is hij gekleed in een donkere jas en broek. De politiehelikopter is inmiddels weer vertrokken. Half de middag is de zoekactie naar de voortvluchtige zonder resultaat gestaakt. Ziet u de man lopen? Neem dan direct op met de politie via 112.
Een eerder vandaag gestolen camper is zondag aan het einde van de morgen aangetroffen in het buitengebied van Huijbergen. Door de politie is op de vindplaats van de camper een onderzoek ingesteld. De gezochte man wordt door de politie in verband gebracht met deze diefstal. Na onderzoek zal de camper weer worden terugbezorgd aan de rechtmatige eigenaar.