Afbeelding

Dijkrock zoekt organisatietalent

Algemeen

ZUIDWESTHOEK - REGIO - Dijkrock op zoek naar nieuw talent, organisatietalent wel te verstaan! Binnen het team van Dijkrock is de vergrijzing aan het toeslaan. Met het ontdekken van de eerste grijze haren, wordt er ook hardop nagedacht over wat te doen, nog voordat de dames volledig grijs en de heren volledig kaal zijn.

Volgend jaar hopen ze de dertigste editie neer te zetten van dit fantastisch gezellige kleinschalige rockfestival op het drie-provinciën-punt van Woensdrecht, Reimerswaal en Antwerpen. 

‘We hebben eens in de spiegel gekeken en zijn tot de conclusie gekomen dat haarverf alleen niet voldoende is. We hebben simpelweg verjonging nodig op alle vlakken: organisatorisch, bestuursfuncties, sjouwers en bouwers. Dus… ben je er wel voor in om samen met dit hele gezellige team een prachtig feestje te bouwen? Ben je bereid daar ook tijd in te steken? Kun je het organiseren van het festival of de bijkomende taken, zoals het ontwikkelen van bestuurlijke functies, PR en communicatie et cetera gebruiken in je studie? Of denk je dat je op één van bovenstaande gebieden te beschikken over kennis en kunde? Meld je dan aan via info@dijkrock.nl onder vermelding van ‘Organisatietalent gezocht’.