Afbeelding

Benefietfestival in Hoefijzer

Algemeen

WOENSDRECHT - Om geld in te zamelen is door de band Nytrox een festival op poten gezet om de mensen in Oekraïne te helpen. Door Tony van café het Hoefijzer in Woensdrecht te benaderen ontstond het initiatief. Met medewerking van meerdere bands wordt een benefietfestival georganiseerd: Music for Ukraine op zaterdag 9 april.

Zeven bands en een dj meldden zich meteen aan. Een avondje vergaderen en het ei was gelegd. Door entree van €7,50 waarvoor je ook een consumptie krijgt en een pot op de bar waar bijdragen in kunnen worden gedaan. hopen de initiatiefnemers veel geld op te halen.

Ook is er de mogelijkheid om schone kleding in te leveren bij de organisatie. Graag aanleveren in afgesloten plastic zakken met daarop of het male of female is. Zeep, verzorgingsproducten medicijnen en voedsel met lange houdbaarheidsdatum zijn ook zeer welkom. Deze spullen gaan naar Polen waar deze worden uitgedeeld aan de mensen die het hard nodig hebben. Als u spullen brengt kunt u dit aanmelden bij de ingang van het Hoefijzer, dan wordt er gezorgd dat ze veilig worden weggezet. Mocht u 9 april niet in de gelegenheid zijn dan kunt u de spullen ook inleveren op afspraak bij Dorpsstraat 2 in Woensdrecht. U kunt dan het beste even van te voren bellen met Norbert Plat: 06-22500593.

De speeltijden van de bands staan op de affiche maar natuurlijk kan iedereen al eerder terecht. Vanaf 14.00 is er muziek van een DJ. De deelnemende bands zijn Mindfuel, Devm, Highway 58, Bunker, OnCue, Ikke eerst en de gif ‘s gauwkes, Nytrox en DJ Camaro. Alle bands en vrijwilligers hopen op een grote opkomst, gezelligheid en natuurlijk dat we een mooi bedrag ophalen en veel genoemde goederen om de gevluchte mensen daar te kunnen helpen.