Dovenelftal
Dovenelftal

Help het Nederlands dovenelftal naar de Deaflympics

Algemeen

HALSTEREN - Wist u dat wij in Nederland een dovenelftal hebben en dat deze toppers keihard gestreden hebben en nu op de de plek van Europa staan? Hiermee zijn ze gekwalificeerd voor de Deaflympics in Brazilië.

Vreugde, tranen, het was een onbeschrijflijk gevoel wat deze jongens hebben bereikt. De teleurstelling was des te groter toen de dovensportbond KNSDSB naderhand berichtte dat er geen financiën zijn om de voetbalploeg eind april te laten afreizen naar de kampioenschappen in Brazilië.

Daarom organiseren Harold Events en café-zaal Tivoli een Hollandse avond op zaterdag 16 april. Er worden lootjes verkocht om het voetbalteam te steunen. Hiermee zijn tal van leuke prijzen te winnen, onder andere een 60 cm hoge chocolade paashaas.

Verder staat er momenteel een voetbalspel in het café waarop bezoekers tegen een kleine vergoeding op kunnen spelen. Deze vergoedingen gaan ook weer naar het dovenvoetbalteam. 

Tijdens de Hollandse avond op zaterdag 16 april worden de lootjes getrokken en zal een cheque overhandigd worden aan de afgevaardigde van het dovenvoetbalteam. 

Help het Nederlands dovenelftal naar de Deaflympics!

Dovenelftal
Een reuze chocolade paashaas is een van de prijzen bij de loterij ten bate van het Nederlands Dovenelftal.