Afbeelding

Informatieavonden op mbo Scalda 7 april en 16 juni

Algemeen

Twijfel je nog over een opleiding? Logisch, want er is ook zo veel keuze! Mbo-school Scalda houdt op donderdag 7 april en 16 juni informatieavonden voor mensen die in september met een opleiding willen starten, maar nog twijfelen over hun keuze.

De avonden duren van 18.00 tot 20.00 uur en worden gehouden op alle Scalda locaties in Vlissingen, Goes, Middelburg en Terneuzen en bij Maritiem en Logistiek College De Ruyter in Vlissingen. Bij CIOS Zuidwest-Nederland wordt een informatieavond gehouden op donderdag 7 april van 18.00 tot 20.00 uur in Goes en Roosendaal, op donderdag 16 juni een informatieavond van 18.00 tot 20.00 uur in Goes en een informatiemiddag van 15.00 tot 17.00 uur in Dordrecht. Het bijwonen van een informatieavond is een goede manier om met toekomstige docenten en medestudenten te praten en kennis te maken met de opleidingen. De avonden zijn kleinschaliger van opzet dan een open dag. Wil jij daarnaast ook sfeer proeven? Bekijk dan het aanbod aan inloop- en meeloopdagen via scalda.nl/studiekeuze.

Welke opleiding wil jij kiezen?

Tijdens de informatieavond op donderdag 16 juni ligt de focus op de overstap van havo naar mbo en op de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Bij een BBL-opleiding werk en leer je tegelijkertijd. Naast je baan ga je een of twee dagen naar school.

Uiteraard zijn ouders en verzorgers ook van harte welkom. Vooraf aanmelden via scalda.nl/opendagen is gewenst.