Afbeelding

Honden van Vlaanderen

Algemeen

ZUIDWESTHOEK - REGIO - Zondag 3 april 2022 vind HET wielerspektakel van België, de ronde van Vlaanderen, weer plaats. Happy Dog werkt samen met de wielerploegen Bingoal Chevalmeire, NXTG en sinds kort ook met Team Jumbo-Visma. Door de gezamenlijke liefde voor de wielersport én honden is iets bijzonders ontstaan; De Honden van Vlaanderen!

Wat houdt de honden van Vlaanderen precies in? Het bestaat uit twee onderdelen:

Voorspel de winnaars - Onder de hashtag HVV22 kunnen huisdiereigenaren een leuke foto op hun Instagram plaatsen, waarin ze laten weten wie er de ronde van Vlaanderen naar verwachting gaat winnen. Eén bij de mannen en één bij de vrouwen. Tijdens de bekendmaking van de winnaars van de Ronde van Vlaanderen, zal ook de winnaar van de actie bekend worden gemaakt.

Fotowedstrijd - Ter promotie van zowel de Ronde van Vlaanderen als de Honden van Vlaanderen hebben we lifesizers laten maken met drie renners van Team Jumbo-Visma; Wout van Aert, Tiesj Benoot en Nathan van Hooydonck. Deze zijn te vinden bij deelnemende Happy Dog verkooppunten. Op deze lifesizer staat een QR code welke leidt naar de website https://www.hondenvanvlaanderen.be/ . Hier vindt je alles wat je moet weten over de Honden van Vlaanderen fotowedstrijd!

Natuurlijk ook leuk om te weten, krijgen de winnaars ook een prijs? Jazeker! Uit iedereen met de juiste voorspelling én uit alle ingezonden foto’s worden twee gelukkige winnaars getrokken. Zij worden beloond met een gesigneerd Team Jumbo-Visma wielershirt, een Team Jumbo-Visma pakket ÉN Happy Dog voeding ter waarde van maar liefst €250,-

Scan de QR code en doe mee - wie weet wordt jouw viervoeter de grote winnaar van De Honden van Vlaanderen. 

Afbeelding