Fanfare De Volharding presenteert een popconcert in Putte.
Fanfare De Volharding presenteert een popconcert in Putte.

Popconcert Volharding Putte

Algemeen

PUTTE - Voor zaterdag 2 april organiseert De Volharding, bekend van eerdere muziekevenementen in Putte, weer een concert. Dit jaar in de vorm van een popconcert: Poppin’ Put, in MFC De Biezen.

Al bijna twee jaar lang is het concertteam van De Volharding uit Putte bezig met de voorbereidingen. De wereldwijde pandemie zorgde er voor dat het steeds verder uitgesteld moest worden, maar met de goede vooruitzichten kan het “normale” leven weer gevierd worden en kan eenieder erbij zijn!

Meezingers

Zaterdag 2 april om 20.00 uur barst het feest los. Onder leiding van dirigent Pieter Vandermeiren zal De Volharding deze avond door middel van ‘lekker bekende muziek en meezingers’ de tent op zijn kop gaan zetten. Daarbij zijn ook verschillende lokale artiesten aanwezig zoals opkomend talent Nienke Dingemans uit Ossendrecht, wiens talent al werd opgemerkt door Mart Smeets(!) en lokale publieksheld en vedette in de muziekwereld: Ron van Hoof.

Samenhorigheid

Het concertteam heeft er alles aan gedaan om het concert in een nieuw jasje te steken, anders dan u wellicht gewend bent van De Volharding. Het concert zal zoals de naam moet verklappen een soort popconcert zijn. “Goede muziek, een hoog energiegehalte en vooral veel gezelligheid en samenhorigheid is het doel van deze avond. Dát hebben de mensen wel verdiend!”, aldus het organiserend concertteam van De Volharding Putte. Na het concert is iedereen welkom op de afterparty, om gerust nog na te genieten van een drankje en een stukje muziek.

Tickets

Kaarten zijn online te koop via www.volhardingputte.nl/tickets of via de leden van het orkest óf via het secretariaat: +31 6 12423283.