Mark van Doorn is als nieuw lid verwelkomd bij Dorpsraad Halsteren.
Mark van Doorn is als nieuw lid verwelkomd bij Dorpsraad Halsteren. Foto: Bep Tielemans

Lid van Dorpsraad Halsteren

Algemeen

HALSTEREN - Mark van Doorn (50), getrouwd met Conny Steketee en woonachtig in de Auvergnepolder, is volwaardig lid geworden van Dorpsraad Halsteren. 

Mark van Doorn: “Sinds enkele maanden was ik aspirant-lid van de Dorpsraad Halsteren. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam bij de staf van de Koninklijke Luchtmacht in Breda. Mijn hobby’s zijn tennissen, vrijwilligerswerk en een mooie boswandeling maken met onze honden. In de dorpsraad wil ik me bezig houden met een schoon en (verkeers)veilig Halsteren. Dit zijn ook de kernwaarden van Lokaal Realisme. Vandaar dat ik me heb aangesloten bij deze partij en op de kieslijst sta voor de gemeenteraadsverkiezingen. Normen en waarden heb ik van huis uit meegekregen, vind ik belangrijk en probeer ik ook uit te dragen. Rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid zijn zaken waar ik dagelijks mee in aanraking kom. Hoor en wederhoor is van belang om een zaak goed te kunnen beoordelen en zodoende sta ik open om contact te leggen.”

Van Doorn steekt op dit moment veel uren in het inzamelen van goederen voor Oekraïne en is aangesloten bij een groep mensen die wil kijken of ze huizen bewoonbaar kan maken voor vluchtelingen, maar ook om de vluchtelingen van kleding of andere spullen te voorzien, zoals bijvoorbeeld een kraampakket. “Niet alleen de lokale mens is belangrijk maar ook ruimere betrokkenheid vind ik noodzakelijk. Suggesties voor verbeteringen in Halsteren? Schroom niet en laat het me weten”, aldus Mark van Doorn.