METO-oud papier ploeg trots op nieuwe outfit.
METO-oud papier ploeg trots op nieuwe outfit.

METO vrijwilligers uit de kou

Algemeen

HOOGERHEIDE – METO heeft het nog niet echt aan de grote klok gehangen en derhalve mag het nieuws nog steeds als officieus worden beschouwd. Doch ook volgend jaar zal, volgens betrouwbare bronnen, Ronald Broos de troepen aan de Huijbergseweg aanvoeren. De trainer tekent hiermee voor een vierde termijn van een seizoen. En hoopt na een drietal corona-geïnfecteerde voetbaljaargangen eindelijk op een normaal verloop van een seizoen. 

Dit met een groep waar nog voldoende uitdaging en rek in zit. De jonge selectie bezet momenteel de derde positie in de Vierde Klasse B. Het evrloor op 3 oktober 2021 uit bij NSV (1-0) en is sindsdien zeven duels ongeslagen. Zondag wacht een cruciaal treffen in Woensdrecht!

Simplive

Het betekende niet het enige positieve nieuws vanaf het Jac van Hoek-sportpark. Onlangs werden de vrijwilligers van de oud-papierploeg verrast door Jeroen Hazenberg, technisch-manager bij Simplive. Het team is van enorm belang en draagt met de productie van jaarlijks 165 containers bij aan het positieve huishoudboekje van de vereniging. Dagelijks is de groep vrijwilligers in regen en wind in de weer met het papier en karton. Echter niet langer in de kou! SIMPLIVE, het bedrijf voor trapliften en mobiliteit-artikelen uit Stabroek voorzag de METO-anen van heuse winterjassen.

De club is overigens nog steeds op zoek naar extra bemanning van de oud papier equipe. De inzameling van oud papier is, wegens het enigszins wegvallen van kantine-inkomsten, van essentieel belang voor de club. Dagelijks zorgen in de ochtenduren enkele vrijwilligers voor de verwerking van het aangeboden oud papier. Interesse gewekt? Ger van Tilburg: glvantilburg@kpnmail.nl