Afbeelding

Actie in 30 dagen gezonder

Algemeen

REGIO - GGD West-Brabant daagt je uit om in maart mee te doen met de actie 30dagengezonder. Het doel van de actie is om in 30 dagen een gezondere gewoonte aan te leren. 

Kies een concrete haalbare uitdaging die je 30 dagen lang volhoudt. Denk aan 30 dagen lang iedere dag minder suikers eten, dagelijks een wandeling maken of een stukje fietsen, of begin met mediteren. Door het samen te doen, motiveer je elkaar en hou je het vol! De actie start op 1 maart, je kunt je inschrijven via www.30dagengezonder.nl.

“Ik vind dit echt een goede actie omdat je met een kleine verandering al iets goeds kunt doen voor je eigen gezondheid. Zo’n verandering kan in deze tijd namelijk juist ook een extra opgave zijn. Daarom is het zo mooi dat je wordt uitgedaagd om het samen te doen. We roepen inwoners, scholen en bedrijven uit West-Brabant op om samen mee te doen met deze actie. Zo kunnen we elkaar ondersteunen en stimuleren en bevorderen we een goede leefstijl. Dat is ook een belangrijke taak van de GGD”, aldus Sebastiaan Baan directeur GGD West-Brabant.

Meedoen

Zet de eerste stap richting een gezondere leefstijl en doe mee. Meld je gratis aan vóór 1 maart 2022 via www.30dagengezonder.nl en ontvang de hele maand maart inspirerende tips en adviezen via een nieuwsbrief. Via Facebook www.facebook.com/30dagengezonder delen we de ervaringen met elkaar en motiveren we elkaar om de uitdaging vol te houden. Laat weten dat je meedoet via de hashtag #30dagengezonder. En vergeet niet om vrienden, familie of collega’s uit te dagen om ook mee te doen.