Huub Juijn (links) reikt namens het bestuur van Namiro en Benegora op schrift zijn aanbevelingen uit over het bomenbestand in de gemeente Woensdrecht aan de wethouders.
Huub Juijn (links) reikt namens het bestuur van Namiro en Benegora op schrift zijn aanbevelingen uit over het bomenbestand in de gemeente Woensdrecht aan de wethouders. Foto: Bep Tielemans

Advies over bomenbestand gemeente Woensdrecht

Algemeen

HOOGERHEIDE - In de voortuin van zijn woning aan de Ossendrechtseweg in Hoogerheide heeft Huub Juijn (88) dinsdagmiddag op schrift zijn bevindingen overhandigd over het bomenbestand in de gemeente Woensdrecht. Wethouders Hans de Waal en Jeffrey van Agtmaal namen in het bijzijn van Bert Zwiers en Fred Severin van milieuorganisaties Namiro en Benegora het boekwerkje in ontvangst. 

Huub Juijn heeft zijn opmerkingen en ook wel zorgen over natuur-en groen aan de hand van een wandeling door de dorpen in de Zuidwesthoek helder samengevat. Gezien zijn leeftijd draagt hij het stokje over aan een jongere generatie. Fred Severin, Bert Zwiers en Jos van Wesel zullen het vele advieswerk van Huub Juijn voortzetten. Door zijn kennis en inzet is de gemeente Woensdrecht natuur en groen meer gaan waarderen. De opmerkingen van Juijn zijn bedoeld als inbreng in het groenbeleidsplan van de gemeente. De wethouders en beide natuur- en milieuorganisaties bedankten Huub dan ook voor zijn vele jaren van inbreng en verzet werk op het grondgebied van de Gemeente Woensdrecht.