Bingo
Bingo

Bingoactie WinkelHart groot succes met honderden prijzen

Algemeen

HALSTEREN - Winkeliersvereniging WinkelHart kijkt terug op een bijzonder geslaagde grote Bingoactie waarbij honderden mensen die boodschappen doen in Halsteren prachtige prijzen hebben gewonnen. 

Door de afsluiting van de Halsterseweg is Halsteren lastiger te bereiken en moeten klanten van buiten Halsteren een omweg nemen. Dat is een extra handicap. Voor de beloning om lokaal en juist in Halsteren boodschappen te doen en te blijven doen besloot het bestuur de Bingoactie op te zetten. De actie moest wel wat op gang komen in coronatijd, maar naarmate de weken vorderden en er vele bingokaarten werden uitgedeeld ging de bingo bij de klanten meer leven. Iedere ochtend werden nieuwe bingogetallen bekendgemaakt die op facebook, posters bij deelnemende winkeliers en met filmpjes werden gepromoot. Honderden leuke, waardevolle prijzen geschonken door winkeliers zelf en vanuit de winkeliersvereniging leverden een schaal vol op waar de klanten in konden grabbelen. Wachten op het juiste nummer voor een volle kaart hield de spanning erin. Reacties waren erg leuk bij het inleveren van volle bingokaarten. Zo schonk de winnares van 1 minuut gratis winkelen  al haar boodschappen aan de voedselbank. 

Het bestuur van WinkelHart Halsteren heeft de organiserende activiteitencommissie bedankt voor de inzet, inbreng en enthousiasme.
Foto’s: Enkele van de honderden prijswinnaars met de opgehaalde cheque voor hun prijs.  

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding