Ondertekening overeenkomst privatisering TV Mattemburgh.
Ondertekening overeenkomst privatisering TV Mattemburgh. Foto: Gemeente Woensdrecht

Privatisering tenniscomplex bij TV Mattemburgh

Algemeen

HOOGERHEIDE - Afgelopen dinsdag is de overeenkomst voor privatisering van de buiten accommodatie van TV Mattemburgh in Hoogerheide getekend. 

Momenteel wordt alles nog door de gemeente opgeknapt, zoals nieuwe banen, hekwerken, verhardingen en beregening en vervolgens zal de tennisvereniging dit overnemen en zelf gaan beheren. Wethouder Jeffrey van Agtmaal, voorzitter Marie-Louise van Peppen en secretaris Ingrid Trieller van TV Mattemburgh ondertekenden de overeenkomst.

Wethouder Van Agtmaal is erg blij met deze ontwikkeling en roemt de tennisvereniging voor de zelfredzaamheid. 

Een enthousiaste bouwcommissie vanuit de vereniging verzet momenteel veel werk. Als alles gereed is gaat de vereniging de tennisbanen en het park zelf beheren. Vanaf 1 april heeft TV Mattemburgh dan vier all weather en twee gravelbanen ter beschikking. Hierdoor kan er het hele jaar getennist worden op het mooie park van TV Mattemburgh. Ook komt er voor de jeugd een all weather minibaan dus ook zij kunnen het hele jaar door spelen. Tegelijk met het vernieuwen van de vier tennisbanen wordt ook het hekwerk en heel de bestrating op het complex vernieuwd . 

Wil jij het hele jaar voor € 105,- tennissen, meld je dan aan via secretaris@tvmattemburgh.nl. Ook voor de jeugd heeft TV Mattemburgh een heel mooi all inn pakket.

Wethouder en voorzitter op het tenniscomplex.