Het nieuwe bestuur van KBO Lepelstraat met van links naar rechts Jo Jocghems, Adrie Jochems, Do Karremans, John Wanrooij en Lida Franken. Jeannette Leijten staat niet op de foto.
Het nieuwe bestuur van KBO Lepelstraat met van links naar rechts Jo Jocghems, Adrie Jochems, Do Karremans, John Wanrooij en Lida Franken. Jeannette Leijten staat niet op de foto. Foto: De Halsterse Krant, Dennis van Loenhout.

KBO Lepelstraat houdt themamiddag ‘veilig’

Algemeen

LEPELSTRAAT -  KBO Lepelstraat organiseert voor dinsdag 15 februari een themamiddag voor 55-plussers uit Lepelstraat en omgeving. Wijkagent Marsha van der Velde komt in gemeenschapshuis ‘t Patronaat uitleg geven over gevaar van babbel trucs en over verkeersveiligheid.

Het bestuur van KBO lijkt dit een mooie gelegenheid om op deze middag kennis te maken met de wijkagent. De zaal is open vanaf 13:30 uur, aanvang is 14:00 uur. Consumpties zijn voor eigen rekening. Bij binnenkomst moet een vaccinatiebewijs getoond worden. Vooraf aanmelden is gewenst vanwege het maximum aantal personen dat in de zaal aanwezig mag zijn. Aanmelden kan via een telefoontje naar 06-29162915.

Carnavalsbingo

Een andere activiteit op het programma van KBO Lepelstraat is een carnavalsbingo op zondag 27 februari. Op deze dag gaan de deuren open vanaf 13:00 uur. Als het RIVM het nog niet toelaat, zal men zich ook hiervoor moeten aanmelden als deelnemer: 06-29162915.