Afbeelding

Weer bingo KBO Huijbergen

Algemeen

HUIJBERGEN- Driemaal is scheepsrecht: voor de derde keer in nog geen twee jaar tijd pakt KBO-Huijbergen na een lockdown-periode de draad weer op. 

Activiteiten

En dus zijn vanaf maandag 31 januari de gymclub Beter Bewegen voor Ouderen, de lijndansclub KBO-DC Enjoy en bowlingclub Lucky Strike opnieuw actief. 

Bingomiddag

Maar óók is het als vanouds Bingooooo!  bij KBO-Huijbergen. Op woensdag 9 februari, van twee tot vijf in de middag, schalt de welluidende stem van Broeder ‘Bingo’ Nico Boere weer door de grote zaal van De Kloek, Prior Borrekensstraat 1 te Huijbergen. 

Prijzen

Tegen een bescheiden inleg zijn er mooie prijzen te winnen. De opbrengst komt als altijd ten goede van het jaarlijkse Verwenuitje voor minder mobiele Huijbergenaren. 

Corona-regels

Ook niet-leden van KBO-Huijbergen zijn van harte welkom. Houd wel rekening met de geldende corona-regels voor de horeca en kom alleen naar De Kloek als u niet ziek bent! 

Aanmelden

Deelnemers moeten zich uiterlijk maandag 7 februari telefonisch of per e-mail aanmelden bij mevrouw Anny van Hoof: 0164 61 21 97 of 06 34 23 52 86 of tuuranny@gmail.com.