Afbeelding

Alle Kernen Troef presenteert kandidatenlijst verkiezingen

Algemeen

GEMEENTE WOENSDRECHT - Nadat in oktober 2021 lijsttrekker John Mathijssen en running mate Ludo Bolders unaniem door de ledenvergadering zijn verkozen, is er vanuit partij Alle Kernen Troef hard gewerkt om de rest van de kieslijst samen te stellen. 

Met trots kan door AKT gemeld worden, dat er in totaal 22 kandidaten op de lijst staan, die klaar staan om campagne te voeren en kiezers uit te nodigen een stem uit te brengen op één van hen. 

Naast de huidige burgerleden Rinus Fortuin (nr. 3), Nol van der Sommen (nr. 5) en Maarten de Graaf (nr. 18) staan er drie nieuwkomers op de lijst: Lars Akkermans (nr. 4), Manuela Dubois (nr.6) en Servé Bosmans (nr.8). De top 10 wordt verder aangevuld door Jos de Keijzer (nr. 7), Leonie Pals (nr. 9) en Pieter Hoeks (nr. 10). Roel Poleij (nr. 21) en Dave Voesenek (nr. 22) dragen de partij een warm hart toe en zij zullen als lijstduwers de partij steunen. 

Verder op de lijst naast bekende namen ook een paar nieuwkomers: Gerard Wigmans (nr.11), Peter de Moor (nr. 12), Wim Verresen (nr. 13), Edwin van der Wal (nr. 14), Fons van Tilburg (nr. 15), Ludi Pals (nr. 16), Carlo van Opdorp (nr. 17), Henk van de Brug (nr. 19) en Werner Nuijten (nr. 20). 

Lijstduwers Dave Voesenek en Roel Poleij: “De mensen achter Alle Kernen Troef luisteren naar de inwoners en ondernemers en handelen hiernaar. Het is een partij van no nonsens, die midden in de samenleving staat en houdt van open en eerlijk met elkaar omgaan. Dat ondersteunen wij van harte en daarom zijn wij verheugd om als lijstduwers deze partij wederom in staat te stellen om de komende raadsperiode weer volwaardig mee te laten besturen.”