Piet Groffen overhandigt de cheque aan Peter Bogers van WensAmbulance Brabant.
Piet Groffen overhandigt de cheque aan Peter Bogers van WensAmbulance Brabant. Foto: Bep Tielemans

Cheque voor WensAmbulance

Algemeen

HALSTEREN - ‘Ieder mens heeft een laatste wens’. Onder deze slogan zet de WensAmbulance Brabant zich belangeloos in voor mensen die terminaal ziek zijn. Stichting WensAmbulance Brabant is dan ook heel blij met donaties en sponsoring. In Halsteren mocht Peter Bogers onlangs voor de WensAmbulance een mooie cheque in ontvangst nemen uit handen van Piet Groffen.

Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. Zij worden die dag begeleid door professionele vrijwilligers. De ambulances zijn uitgerust met comfortabele brancards. Ook kan een familielid met de zieke in de ambulance mee. Het vervoer met de ambulance is kosteloos. Kent u iemand die ernstig ziek is of hebt u zelf nog een laatste wens? WensAmbulance Brabant regelt het graag voor u! info@wensambulancebrabant.nl

Al eerder mocht Peter Bogers uit Bergen op Zoom van de WensAmbulance bij cafetaria De Beek in Halsteren een welkome cheque in ontvangst komen nemen. Het bedrag, deze keer 2000 euro, is bijeengebracht met diverse creatieve acties. Piet Groffen maakt in zijn vrije tijd allerhande houten artikelen voor dit goede doel. Hij bedankt alle sponsoren en mensen die spullen kochten of geholpen hebben. Artikelen bestellen?: 06-20433698 en bij de cafetaria.