Kerststallenspeurtocht Woensdrecht
Kerststallenspeurtocht Woensdrecht

Kerststallenspeurtocht in dorp Woensdrecht

Algemeen

WOENSDRECHT - Voor het tweede jaar op rij komt er een kerststallenspeurtocht door de Dorpsstraat in Woensdrecht. Een initiatief van Lia Kuijlen en Marianne van der Pol nu de nachtmis, Herdertjestocht en levende kerststal opnieuw zijn afgeblazen vanwege de coronaregels.

In de Woensdrechtse Dorpsstraat zijn achter de ramen van huizen en in voortuinen kerststallen te vinden. Bij elke kerststal is een letter te zien. Met alle letters kan een zin worden gemaakt. Het cijfertje bij elke letter geeft aan op welke plaats in de zin deze moet komen.

Kinderen kunnen vanaf zondag 19 december tot en met donderdag 6 januari gratis maar op eigen risico en met eigen pen en papier op zoek naar de stalletjes en letters. De oplossing kunnen ze op een briefje, voorzien van naam, adres en telefoonnummer, in de bus stoppen bij Dorpsstraat 91 of Dorpsstraat 94/96 of mailen naar marianne@polpallets.nl

Op 7 januari wordt uit de juiste antwoorden de winnaar getrokken. Die krijgt een leuke prijs. Deelnemers kunnen ook aangeven op welk huisnummer volgens hen de leukste, mooiste of origineelste kerststal staat. Degene met de meeste stemmen krijgt een attentie.

Kerststallenspeurtocht Woensdrecht