Thomas Heyligers
Thomas Heyligers

Thomas maakt kinderen blij

Algemeen

HALSTEREN - Thomas Heyligers uit Halsteren is 10 jaar en droomde er ooit van om veel kinderen blij te gaan maken. Dat heeft Thomas inmiddels enthousiast gedaan, omdat hij ‘de wereld een stukje mooier wil maken’.  

Thomas vertelt: “In 2019 bedacht ik me, waarom maak ik geen 2020 kinderen blij in het jaar 2020! Ik begon met strijkkraaltjes leuke sleutelhangers, beterschaps- en verjaardagkaartjes te maken. Al snel was het 2020 en had ik al een berg aan spulletjes verzameld om uit te gaan delen. Ik had in de eerste twee maanden al zo’n vijfhonderd kinderen blij gemaakt, toen ging het land op slot en werd het wat lastiger.”

Doel

“Op school - Thomas gaat met plezier naar de Rode Schouwschool - leer ik om veerkrachtig te zijn en om bij te sturen als dat nodig is, dus ging ik niet bij de pakken neerzitten. Ik maakte nog meer sleutelhangers en verkocht deze, zodat ik weer pakketjes kon verzenden naar kinderen die het niet makkelijk hebben thuis. Ook besloot ik om er 2021 kinderen van te maken, zodat ik wel mijn doel waar ik aan begonnen was kon halen. Door heel het land heb ik kinderen blij gemaakt in speeltuinen, in het bos, op het strand, zelfs toen ik op vakantie was. Hier in de buurt heb ik kabouters bij het kabouterhuisjes-pad neergezet, mutsen gedropt, in het ziekenhuis heb ik knuffels gebracht. En vorige week heb ik bij de bibliotheek sleutelhangers verstopt. Op mijn facebook pagina: ‘Thomas maakt 2021 kinderen blij’ kun je me volgen en zien of ik mijn doel ga halen! Voor iedereen een mooi kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!” Thomas Heyligers.

Thomas Heyligers
Thomas Heyligers