Afbeelding

GGD West-Brabant breidt de vaccinatielocaties uit

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - REGIO - In antwoord op het versneld vaccineren van alle 60-plussers, breidt GGD West-Brabant de vaccinatiecapaciteit in de regio verder uit. In de eerste week van januari 2022 opent een nieuwe locatie in Bergen op Zoom.

“In november zijn we in Nederland gestart met de boostercampagne en het streven is alle mensen van 60 jaar en ouder voor het einde van het jaar een boosterprik te geven. Dat is de maatschappelijke opdracht waar we voor staan”, licht Directeur Publieke Gezondheid Sebastiaan Baan toe. “Daarvoor zetten we nu alle zeilen bij en breiden we ons aanbod uit.”

Uitbreiding vaccinatiecapaciteit
Vanaf 13 december neemt GGD West-Brabant de grote hal van locatie Breepark in Breda weer in gebruik. Dit wordt voor Brabant de XXL-priklocatie.

Nieuwe locatie in Bergen op Zoom
Ook in Bergen op Zoom gaat de GGD weer vaccineren. Dit keer op een andere locatie dan tijdens de eerste vaccinatiecampagne. In de eerste week van januari start de GGD in sporthal De Boulevard met vaccineren. Inwoners van Bergen op Zoom en omgeving kunnen vanaf het nieuwe jaar hier terecht voor een 1e of 2e vaccinatie of boostervaccinatie.

Afspraak voor boostervaccinatie
Voor het halen van de boostervaccinatie maken mensen vooraf een afspraak via www.coronavaccinatie-afspraak.nl of het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer (0800-7070). Een boosterprik wordt nooit zonder afspraak gezet. Voor de 1e of 2e vaccinatie kunnen mensen ervoor kiezen om een afspraak te maken, of zonder afspraak binnen te lopen.

Kijk voor locaties en openingstijden op: Corona­vaccinatie - GGD West-Brabant (ggdwb.nl)