Afbeelding
Foto: Pascal Brugman

Slot feestjaar met wellness

Algemeen

HOOGERHEIDE - Bij KombinoCare in Hoogerheide hebben ze afgelopen vrijdag het jubileumjaar ontspannend afgesloten met een Wellnessdag voor alle kinderen en baby’s in het kinderdagverblijf. De kinderen konden de hele dag relaxen door te voelen, ruiken, luisteren, proeven en de zintuigen te gebruiken. Dit was ook te merken aan de sfeer gedurende de hele dag. De allerkleinsten kregen zelfs een babymassage, waarna ze klaar waren voor hun middagdutje. 

Anneke Bustraan en alle leidsters kijken terug op een tof 10-jarig bestaan dat ze elke maand vierden met verschillende thema’s. Van een wereldreis over verschillende landen met Kombino Airlines tot aan kaboutertochten in het bos. Niets was te gek en zorgde voor een positieve ervaring bij de vlinders.  

“Zelfs Burgemeester Steven Adriaansen van de Gemeente Woensdrecht hebben we dit jaar mogen ontvangen tijdens de jubileumviering. Dit alles was niet mogelijk zonder een topteam bij KombinoCare. Elk teamlid zet zich dagelijks in voor uitermate goede zorg bij de kinderen, maar ook voor het bedrijf zelf. Hiervoor ben ik iedereen erg dankbaar. Na 10 jaar mogen we wel zeggen dat we uitgegroeid zijn tot een kleine familie en dit blijft niet onopgemerkt bij de klanten. In de afgelopen tien jaar zijn er al heel wat rupsen tot vlinders ontpopt. De meeste ouders brengen/brachten daarom ook hun opvolgende rups weer bij ons om die tot een prachtige vlinder te laten opbloeien en uit te laten vliegen naar de basisschool”, aldus Anneke Bustraan. 

De kinderen van KombinoCare hebben met hun ouders speciaal voor het 10-jarig bestaan een receptenboek samengesteld. Die recepten kunnen de leidsters samen met de kinderen gaan bereiden, tenslotte zijn dit de lievelingsrecepten van de kinderen. 

De vlinderbus waarmee de kinderen uitstapjes maken heeft het onlangs helaas begeven, hierdoor kunnen ze weinig meer de deur uit. Hier balen de kinderen en de leidsters enorm van, want voor de kinderen is er nog zoveel moois te ontdekken in de prachtige regio. Daarom hopen ze ook op steun van u, want geld voor een nieuwe vlinderbus is er op het moment helaas even niet. Dus kunt u de vlinders van KombinoCare financieel helpen met een andere bus neemt u dan contact op met KombinoCare op telefoonnummer 0164 620175. Alle beetjes helpen.

Afbeelding