Bij een eerdere Pannenkoekentocht ontbraken de nodige versnaperingen niet.
Bij een eerdere Pannenkoekentocht ontbraken de nodige versnaperingen niet.

Pannenkoekentocht rond dorp Huijbergen gaat niet door

Algemeen

HUIJBERGEN - De jaarlijkse Pannenkoekentocht in Huijbergen gaat niet door. Wandelende Tak van Vivoo zou voor zaterdag 8 januari 2022 weer zijn welbekende Pannenkoekentocht organiseren. 

Vele wandelaars mochten men de afgelopen jaren begroeten op deze mooi uitgezette tocht met goed verzorgde stempelposten. Deze wandeltocht trok doorgaans zeker 600 bezoekers. En soms nog meer. ‘Helaas zijn wij door de huidige coronaregels, genoodzaakt ook weer déze mooie tocht die we op de planning hadden, niet door te laten gaan. Jammer dat we dit besluit moesten nemen, maar we zagen helaas geen andere mogelijkheid, aangezien er heel veel mensen voor en achter te schermen bij betrokken zijn. Wandelende Tak wenst iedereen hele fijne Feestdagen toe en een gezellig maar vooral een gezond Nieuwjaar. We hopen dat 2022 ons weer mogelijkheden gaat bieden om op een gezonde en sportieve manier, iedereen op de been te krijgen. 

Voor verdere informatie kan men terecht bij: Yvonne de Waal-Jansen, telefoon 06-53398061, e-mail: yvkejansen@hotmail.com of Gerald de Waal, 06-30096814, gdewaal@ziggo.nl, g.dewaal@rocwb.nl.

Heerlijk wandelen door de natuur.