Afbeelding

Muziekstream met Immortal voor oud en nieuw

Algemeen

HUIJBERGEN / BERGEN OP ZOOM - Vol goede moed begonnen veel organisaties alweer evenementen te plannen sinds de zomer. Maar weer gooien de nieuwe maatregelen roet in het eten, waardoor evenementen geen doorgang kunnen vinden. Zoals voorheen vinden artiesten en organisaties uit Nederland maar ook uit het buitenland hun weg naar de Starworks Studio in Bergen op Zoom. 

Cate en Pascal Brugman begonnen deze studio voor de zomer van dit jaar. Ook zij gaven voorheen evenementen door het hele land heen in verschillende genres. Cate heeft zelfs een bookingskantoor waar verschillende dj’s uit binnen- en buitenland bij zijn aangesloten. Vanwege de coronamaatregelen kunnen de artiesten en organisaties nog weinig hun kunsten vertonen. Zo kwam het Huijbergse tweetal tot een mogelijkheid om een eigen opnamestudio te creëren. Elke maand werken ze hard om de studio steeds verder op te bouwen. 

Dit merken ook de artiesten en organisaties, steeds meer aanvragen komen er binnen om voor hen een clip op te nemen of een livestream uit te zenden. De Belgische organisatie Immortal, onder leiding van Harald Deviking, is een van die organisaties die de weg vond naar Starworks. Zo werden er onlangs diverse dj’s setjes opgenomen, speciaal voor oud en nieuw. Harald nodigde hiervoor dj’s uit die normaal op zijn event zouden komen draaien. Alle sets worden nu gemonteerd met alle visuals en interviews erin. Op oudjaarsavond zal een geheel te zien zijn op de social mediakanalen van Immortal. 

Pascal en Cate Brugman nemen niet alleen clips op met een greenscreen voor dj’s, ook andere artiesten of dansers kunnen bij de Starworks Studio terecht. In hun studio zullen in de toekomst ook andere decors gerealiseerd worden. Wilt u ook een clip of livestream? Neem dan contact op via e-mail: Pascal@bpmworks.nl of stuur een whatsapp naar 06-40269719. 

Afbeelding
Afbeelding