Top 10 Bergse VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.
Top 10 Bergse VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Bergse VVD presenteert kieslijst

Algemeen

BERGEN OP ZOOM – De VVD ziet Bergen op Zoom als kansenstad. Met dat motto in gedachten presenteert de Bergse afdeling van de partij haar kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart.

Voorzitter Rafael Fructuoso van der Veen is trots op de kieslijst van zijn partij. “We streven naar verfrissing, verjonging en vernieuwing, maar natuurlijk ook naar kwaliteit. Onze lijst is een winnende lijst!” Dat zelfvertrouwen moet worden waargemaakt door de nummer 1, de 25-jarige fractievoorzitter Dominique Hopmans, die Jim Bernaards en Dave Lijmbach – beiden ook twintigers – op nummer 2 en 3 achter zich weet.

Op nummer 4 staat een nieuw gezicht, dat van Josita Delhez-Niederer. De nummers 5 en 6 zijn voor ervaren krachten, burgerlid Hans Kersten en huidig raadslid Gertjan Huismans. Nieuweling Tommy van der Veer is de nummer 7, en de plekken 8, 9 en 10 zijn voor respectievelijk Odin Wiersma, Marco de Kock en Marion van Laarhoven.
Dat de VVD met deze kieslijst hoopt een waar “stemmenkanon” te worden spreekt voor zich. Extra bijzonder voor fractievoorzitter Dominique Hopmans is dat zijn vader, Jack Hopmans, lijstduwer is, waarmee de kieslijst van de Bergse VVD wordt geopend door de zoon, en gesloten door de vader van het gezin Hopmans. “Mijn vader is mijn inspiratiebron”, zegt Dominique Hopmans, “hij is één van de belangrijkste redenen waarom ik doe wat ik doe; van Bergen op Zoom een nog mooiere plek maken.”

Top 10 Bergse VVD
Lijst Bergse VVD