Prins Marinus, Nar Tino en Grootste Boer Theodoor van KS de Snoeken.
Prins Marinus, Nar Tino en Grootste Boer Theodoor van KS de Snoeken. Foto: Bep Tielemans

Verjonging bij KS de Snoeken

Algemeen

HOOGERHEIDE/WOENSDRECHT - Tijdens de ledenvergadering en 11-11-viering van KS de Snoeken bij Le Soleil in Hoogerheide zijn de pakkendragers voor het carnaval 2022 gekozen en bekend gemaakt aan het publiek.

De rol van Prins Marinus (I) wordt vertolkt door geboren en getogen Hoogerheidenaar Marijn de Dooij, Theo Verboven kruipt voor de elfde maal in de huid van Grootste Boer Theodoor en tot Nar Tino is Martijn Dingemans gekozen. Met dit trio is een flinke verjonging doorgevoerd. Voor de nar is nog een vacature. Wie hiervoor belangstelling heeft kan zich nog melden bij KS de Snoeken. Vooralsnog gaat de stichting met het trio pakkendragers het carnaval 2022 tegemoet, mits het feest allemaal doorgaat.

Voorbereidingen zijn in ieder geval al getroffen, de 11-11 viering was hier het eerste feit van. Het motto 2022 is ‘We zien ‘t wir zitte’. De insignes zijn al in de maak en er komt nog een liedje. Vanwege corona verschijnt er deze keer geen cd. “We hopen dat het allemaal doorgaat, het is even afwachten of er een lockdown komt en wat het RIVM gaat melden’, licht Fon van Zundert, voorheen Prins Carnaval, toe. Op de 11-11 viering  zorgde Ron van Hoof voor de muziek en gaande de avond raakte de zaal van Le Soleil aardig bezet. Iedereen die binnenkwam moest een QR-code kunnen tonen.

Planning

Als alles doorgaat dan staat voor 5 februari, drie weken voor carnaval, het gezamenlijk Prinsenbal op het programma. Ook staan bij KS de Snoeken weer het Wjeeldrechts Dikteej en het traditionele ouderenbal op de planning.

Prins Marinus (midden), Nar Tino en Grootste Boer Theodoor van KS de Snoeken.