Genieten bij de intocht in Lepelstraat. (Foto: Jennifer Hartog)
Genieten bij de intocht in Lepelstraat. (Foto: Jennifer Hartog)

Intocht Sint-Nicolaas in Halsteren en Lepelstraat

Algemeen

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Sint-Nicolaas komt weer naar Halsteren, laat de Stichting Sint-Nicolaas Comité Halsteren weten. De intocht is op zaterdag 20 november. In het dorp Lepelstraat werd Sinterklaas zondagmiddag hartelijk verwelkomd.

Sint-Nicolaas zal zaterdagmiddag samen met zijn Pieten om 14:30 uur aankomen bij Vogelenzang te Halsteren. Onder begeleiding van de Harmonie St. Cecilia Eensgezindheid en de Bergse Leutbrigade zal de stoet vervolgens naar Het Oude Raadhuis trekken. Daar zal Sint-Nicolaas officieel worden verwelkomd. Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen zal er dit jaar nog geen feestmiddag zijn in De Wittenhorst. Ook de kleurwedstrijd wordt nog een jaartje uitgesteld. Wel zorgt de Sint voor lekkers en hij zou het leuk vinden als alle kinderen van Halsteren tijdens de intocht aanwezig zijn.

Lepelstraat

In Lepelstraat heeft Stichting Sint West Brabant dit jaar weer een sinterklaasmiddag georganiseerd. Het was een geslaagde middag! Sinterklaas zwaaide vanaf het bordes vele kinderen uit het dorp toe. Ook konden de kinderen lekker dansen en springen met de pieten. Ze kregen allerlei lekkers en mochten met Sinterklaas op de foto. Daarna mocht iedereen een beker lekkere warme chocomelk gaan halen en deze buiten opdrinken.

Sinterklaas in Lepelstraat.
Afbeelding
Sinterklaas in Lepelstraat; genieten van al het lekkers.