Bij een eerdere schilderijententoonstelling in heemhuis de Hof van Ram.
Bij een eerdere schilderijententoonstelling in heemhuis de Hof van Ram. Foto: Janus/Heleen van der Zande

Organisatie tentoonstelling in heemhuis

Algemeen

HALSTEREN - In navolging van 2019 is het de bedoeling weer een tentoonstelling van schilderijen en tekeningen te organiseren in heemhuis Hof van Ram. Als de Covid-19 richtlijnen het toelaten wordt daarbij gedacht aan de periode half februari-maart 2022.

On de belangstelling voor deelname aan deze tentoonstelling te inventariseren worden hierbij alle leden van de Heemkundekring, die wel eens penselen of potlood ter hand nemen, dan ook van harte uitgenodigd om zich hiervoor op te geven. Dit kan bij Annie van Hees, telefoon: 06-39685696 of via e-mail: anne.van.hees60@gmail.com.

Graag de volgende spelregels hanteren:

Opgeven voor 15 december aanstaande, afhankelijk van het aantal deelnemers wordt het aantal in te leveren werken vastgesteld. Het precieze aantal hoort men twee weken voorafgaand aan de expositie.

Het is de bedoeling werken tentoon te stellen, die nog niet eerder in het heemhuis te zien waren. Nieuw is dat men werk te koop mag aanbieden. Het zou fijn zijn als de deelnemers uiterlijk twee weken vooraf een foto sturen van hun werk, zodat de organisatoren voor de bezoekers een wedstrijdelement kunnen toevoegen. Eerder mag ook, graag zelfs, zodat de actie ruim van te voren kan starten en men aandacht kan vragen voor de tentoonstelling.
Het organiseren van deze tentoonstelling vraagt ook praktische deskundigheid en ondersteuning. Het gaat met name om bezetting op de vloer en de kantine, gedurende de dagen dat de tentoonstelling open is. Hiervoor wil men een werkgroep samenstellen van mensen die bij de bezetting willen helpen. Wie graag mee wil helpen kan contact opnemen met Annie van Hees via bovengenoemd telefoonnummer of e-mail. Hopend op veel aanmeldingen en een schitterende tentoonstelling,
Annie van Hees