Afbeelding

Nu al beginnen met kanovaren

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Zeewitoe, de kanovereniging voor Bergen op Zoom en omstreken, heeft grootse plannen. In plaats van de zomertijd af te wachten start de vereniging het nieuwe seizoen nu al in november, en wel in het warme zwembad de Schelp. 

Met de kano in het zwembad heb je heel veel mogelijkheden, behalve basisvaardigheden en eskimoteren, leer je op een ontspannen manier ook techniek, freestyle en kanopolo trainen. De activiteiten worden volgend jaar voortgezet zonder kano met een lustrumfeest en samen Vastenavend vieren. Daarna gaan de kanoërs snel weer het water op aan de Binnenschelde voor de vervolgcursus en meer trainingen. Voor de nieuwe leden volgt daarna “the challenge”. Naar keuze kun je wildwatervaren, toervaren of kanopoloën. Voor de jeugdleden: ‘kanovaren kun je ook heel goed samen met je vader of moeder. Het is voor jou extra leuk omdat je licht bent en dus minder snel omgaat. Heel leuk om een sport te hebben waarin je snel beter kunt worden dan je ouders! Een zwemdiploma is alles wat je nodig hebt om te beginnen. Meld je snel aan, we beginnen al op 28 november!’ Meer details over de speciale aanbieding voor het lidmaatschap vind je op onze website www.zeewitoe.nl.
Hier vind je ook meer details over het programma. Mocht je vragen hebben dan kan dat via website, Instagram, Facebook of mailen naar info@zeewitoe.nl