Verkoop van 3-D kaarten.
Verkoop van 3-D kaarten. Foto: Kevin van Broekhoven

Najaarsfair in ‘t Blickvelt

Algemeen

WOENSDRECHT - In ’t Blickvelt in Woensdrecht zijn diverse ondernemingen ondergebracht. En vooral het Dorpspunt en HL Kringloop zijn een begrip in de regio. Zij ondernemen diversen activiteiten om de mensen in en om Woensdrecht iets leuks te bieden. En daar hoort zeker de Najaarsfair bij die op donderdag 18 november het eerste lustrum beleeft. 

Het Dorpspunt heeft heel wat hobbyisten benaderd en een groot deel van hen heeft zich opgegeven om van de Najaarsfair iets leuks en gezelligs te maken. Er is een diversiteit aan leuke, handige, mooie en lekkere dingen te koop. Van sieraden en 3-D kaarten tot aan bloemstukjes, spekkoek en thee. Dankzij deze enthousiaste deelnemers zijn er dit jaar welkomtasjes vol met cadeautjes en kortingsbonnen. Veel van die bonnen kun je dezelfde avond al gebruiken. Alle (volwassen) bezoekers krijgen bij de ingang van het Dorpspunt een tasje. 

Modeshow

De Kringloopwinkel is intussen druk bezig met het organiseren van de modeshow die in de grote hal van ’t Blickvelt wordt gehouden. En natuurlijk wordt er na de modeshow weer een loterij gehouden met onder andere leuke cadeautjes die geschonken zijn door de deelnemers van de Fair. Kom zeker langs op donderdagavond 18 november, tussen 19.00 en 21.30 uur is iedereen van harte welkom.

Coronatoegangsbewijs is verplicht. De entree is gratis en elke bezoeker krijgt 1 bon voor koffie of thee. Meer informatie bij Mirian Goorden, telefoon: 06-81390749 of mail naar:

miriangoorden@telfort.nl