Nico Hoogerwerf & Jeffrey Stumpf
Nico Hoogerwerf & Jeffrey Stumpf

ODIO-hulde voor Nico & Jeffrey

Algemeen

OSSENDRECHT – Ons Doel Is Ontspanning is negentig jaar oud. Op maandag 1 november trapte men in Ossendrecht het jubileumjaar af met de huis-aan-huisverspreiding van de jubileumkrant, buffet voor de clubvrijwilligers en presentatie van alle geprogrammeerde festiviteiten! Tijdens het gezellig samenzijn heette voorzitter Roger Withagen iedere clubgenoot van harte welkom. Voor dat de aanval op het buffet werd geopend stond de preses op gepaste wijze stil bij de verdiensten van een tweetal ODIO-anen!

Hulde

Een onderscheiding hing al een jaar eerder in de lucht doch corona gooide roet in het eten. Wat in het vat zit verzuurt niet blijkbaar en de start van het jubeljaar jaar vormde een ideale gelegenheid voor eer met terugwerkende kracht voor Jeffrey Stumpf. De clubman pur sang begon een kwart eeuw terug als jeugdleider en trainer van het toenmalige F-team. Bij de senioren sloot hij niet veel later aan als grensrechter en elftalleider van het eerste team. Daarnaast is hij nog altijd actief als clubscheidsrechter. Voor ODIO redenen genoeg om hem tot Lid van Verdienste te benoemen!

Nooit tevergeefs

Ook Nico Hoogerwerf is eveneens een man waar door ODIO nooit tevergeefs een beroep op gedaan wordt. Zat al in de jubileumcommissie van zowel het 75-jarig als ook 80-jarig jubileum. Ook nu is hij weer van de partij. Verder was hij jaren penningmeester van de club, elftalleider bij ODIO 1, betrokken bij de oprichting van ODIO 3 en supporter van ieder team. Draagt nog steeds zorg voor het welkomboekje bij thuiswedstrijden ODIO 1 en is organisator van diverse ‘ODIO-goksyndicaten’. Hoewel hij niet graag in de belangstelling staat mag ook Nico Hoogerwerf zich Lid van Verdienste van ODIO weten.