Gemeentehuis Woensdrecht
Gemeentehuis Woensdrecht Foto: Bep Tielemans

Exposities en kunst via Stichting Uit de Kunst Woensdrecht

Algemeen

HOOGERHEIDE - In de hal van het gemeentehuis exposeren tot en met 1 januari een zestal fotografen.

Anton de Krom, Bert de Waard, Oscar Buswijller, Roy Weijgers, Dick Mckechnie en Peter Lameir laten hier hun werk zien, genaamd ‘Reflectie en tegenlicht’. De expositie is te zien tijdens kantooruren en openingsuren MFC Kloosterhof. Tevens is er in de bibliotheek in hetzelfde gebouw, ook van dezelfde club werk te zien in een wisselexpositie. 

In de Raadhuispassage te Hoogerheide, in samenwerking met Woningstichting Woensdrecht, een tweetal maanden een expositie in een leegstaande winkel. Hier exposeren Mieke Aarsen, Marlon Naber, José van der Wegen, Rina Madereel, Marina Eggermond,Sonja den Drijver, Yvonne Breet, Inge Simons en Adrie Leenaerts hun werk.

Deze keer laten zij moderne schilderkunst en andere moderne kunstvormen zien.

Voor kantoren, openbare ruimten en gebouwen bestaat er de mogelijkheid om voor een bepaalde tijd werk te hangen of te plaatsen. Voor informatie, zie onderstaand emailadres. 

Voor een ieder met belangstelling voor kunst is er de mogelijkheid om toe te treden bij onze kunstkring. Voor informatie een mailtje naar: secr.uitdekunst@gmail.com of kijk op website:
www.kunst-woensdrecht.jimdosite.com