Afbeelding

Dorpsplatform Woensdrecht vergadert

Algemeen

WOENSDRECHT - Dorpsplatform Woensdrecht komt op dinsdag 23 november bijeen voor een openbare vergadering in ‘t Blickvelt, Dorpsstraat 49 in Woensdrecht.

Door de coronamatregelen was het bijna twee jaar niet mogelijk een openbare vergadering te houden. Belangstellenden kunnen, zonder coronatoegangsbewijs, deelnemen aan deze vergadering.

Besproken worden onder andere de volgende onderwerpen:

Stand van zaken RK kerk. Het dorpsplatform Woensdrecht heeft Luc de Nijs van Bouwgroep De Nijs – Soffers gevraagd een toelichting te geven op de stand van zaken.
Stand van zaken Integraal Kind Centrum (IKC). Tijdens de vergadering wordt door de wethouder een toelichting gegeven over de voortgang van de voorgenomen bouw van de nieuwe basisschool aan de Fortuinstraat.

Nieuwe locatie hondenlosloopveldje. Het voorstel van het dorpsplatform voor een nieuwe locatie van het hondenlosloopveldje wordt besproken.

Nieuwe woningen Molenakkers. Koen van Haaren van Woningstichting Woensdrecht geeft een korte presentatie over de te bouwen woningen aan de Molenakkers.

Ook komt de situatie Langeweg aan de orde. 

Vanuit de gemeente zal wethouder Jeffrey van Agtmaal aanwezig zijn. Ook worden er mededelingen gedaan vanuit de Wmo-adviesraad, BWI, de wijkagent als vervanger van Ben Nefs en door Wannes van Kempen namens het Wijkteam. 

De vergadering begint om 20.00 uur.
(Beoogde datum voor de volgende openbare vergadering van Dorpsraad Woensdrecht is dinsdag 15 maart 2022, onder voorbehoud).