Lekker vliegen over de kermis
Lekker vliegen over de kermis Foto: Pascal Brugman

Najaarskermis Hoogerheide was goedkoop!

Algemeen

HOOGERHEIDE - Op het St. Lucasplein in Hoogerheide vond van woensdag 27 tot en met zondag 31 oktober de najaarskermis plaats. Voorgaande edities van de kermis in Hoogerheide konden vanwege de slechte weersomstandigheden en coronamaatregelen niet plaatsvinden. Dus voor de kinderen was het weer echt iets om naar uit te kijken. 

Deze kermis had op de eerste twee dagen prachtig weer, maar helaas vanaf de vrijdagmiddag kwamen er steeds regenbuien. Toch bezochten kinderen en hun families massaal de kermis. 

Dit jaar stond de Megaslide op de kermis in Hoogerheide, een attractie van maar liefst 14 meter hoog en 36 meter lang, waar de kinderen met een mat af konden glijden. Ook waren er mini botsauto’s, grote botsauto’s, vliegtuigen en andere attracties en eetkramen die je op een kermis kan verwachten. Deze kermis was ook de goedkoopste van de regio. Een gemiddelde ticket kostte ongeveer 2 tot 2,50 euro, maar de kermisexploitanten hadden ook een speciale actie waarbij er 20 tickets voor 25 euro gekocht konden worden. Hierdoor konden de kinderen en families extra lang genieten van hun favoriete attractie. 

36 meter lang naar beneden glijden