Afbeelding

Soos activiteiten voor ouderen in de Huiskamer van Halsteren

Algemeen

HALSTEREN - Eenmaal per 14 dagen vinden in de Huiskamer van Halsteren aan plein Vogelenzang op zondagmiddag Soos activiteiten plaats tussen 13.00 en 16.00 uur. De eerstvolgende Soos middag is zondag 31 oktober.

Deze activiteiten zijn vooral gericht op oudere inwoners van Halsteren die het fijn vinden om sociale contacten met elkaar te onderhouden. Dit kan middels een kaartje leggen, eens spelletjes te spelen zoals Rummy cup of Mens Erg Je Niet, of gewoon een babbeltje met elkaar te maken. 

Deze soos middagen worden opgezet om ouderen uit hun isolement te halen en de zondagmiddag op een gezellige en ontspannende manier met elkaar door te brengen. 

In overleg met de bezoekers worden ook hun wensen geïnventariseerd en kunnen we kijken welke behoeftes er zijn en wat we mogelijk kunnen maken.

Tweede kopje koffie of thee gratis

Wij zouden het prettig vinden u te ontmoeten bij deze Soos activiteit, het eerste kopje koffie of thee is voor uw eigen rekening, het tweede kopje koffie of thee wordt u gratis aangeboden door uw gastheer van de Huiskamer van Halsteren.

Graag ontmoeten wij u op de eerstvolgende Soos middag.