Afbeelding

De Zonnebloem Huijbergen start weer groepsactiviteiten

Algemeen

HUIJBERGEN - De Zonnebloem Huijbergen heeft na anderhalf jaar weer een groepsactiviteit gehad met een heerlijke lunch bij Non Plus Ultra in Woensdrecht. Met maar liefst 37 deelnemers werd er gestart met een welkomstdrankje in een gezellige setting met tafels voor acht personen.

De Zonnebloemgasten en de vrijwilligers kennen elkaar goed zodat er heel wat bij te praten viel na de lange coronastilte.

Bestuurslid Hanneke heette allen van harte welkom en sprak uit dat iedereen erg blij was deze activiteiten weer op te kunnen starten. Ze stond even stil bij de deelnemers die het afgelopen anderhalf jaar overleden zijn. Ze vertelde dat het aanwerven van nieuwe gasten geen enkel probleem is, maar dat er nog wel enkele nieuwe vrijwilligers nodig zijn. Mensen die iets voor de Zonnebloem willen betekenen, brengt dit vrijwilligerswerk veel vreugde: een keertje rijden met gasten naar een activiteit of een bezoekje brengen aan een eenzame oudere: alle hulp is welkom en wordt op interesse, beschikbare tijd en mogelijkheden afgestemd. Belangstellenden kunnen contact opnemen met het bestuurslid bezoekwerk Huijbergen, telefoon: 0164 642788. Zij kan hierover alles vertellen.

Afbeelding